REVIEW – Samsung Level Box Mini – Ce-i frumos vine în pachete mici

În timp ce mulți se plâng de calitatea slabă a sunetului unui smartphone cu o grosime de 7 mm, alții caută soluții pentru o audiție ceva mai decentă. Singura soluție viabilă în această situație este să îți cumperi boxe. Sau boxă după caz.

Și chiar dacă în 2015 totul trebuie să fie cât mai portabil și lipsit de fire, există o mulțime de soluții. Samsung Level Box Mini este doar una dintre acestea și singura care și-a făcut loc în acest articol.

Nu mă așteptam la un orgasm atunci când am scos-o din cutie, nici când am pornit-o, însă am ajuns să apreciez simplitatea construcției și a modului de funcționare a unui produs de acest gen. În esență, este doar o boxă și trebuie să facă un singur lucru: să redea muzica într-un mod cât mai plăcut. Restul sunt detalii. Mici găselnițe care să te facă să spui: „Pe asta o vreau!” Și sunt acele detalii care fac diferența.

Samsung Level Box Mini are mai tot ce-i trebuie: conexiune Bluetooth, NFC pentru împerecherea rapidă cu un smartphone, butoane de volum și control și chiar și un microfon intern pentru a putea prelua apeluri. Se încarcă prin microUSB și se poate conecta cu cablu și la un mp3 player fără Bluetooth, un iPod Classic de exemplu. Mai mult, are și o aplicație pentru telefoanele cu Android (îmi pare rău, Apple) cu care poți personaliza preset-urile de sunet sau citi manualul. Știu, e puțin redundantă treaba asta cu presetările de sunet, dar nu orice telefon are această opțiune.

 

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *