REVIEW – Lenovo Yoga Tablet 2 Pro – Hai să ne uităm la film, pe proiector!

Probabil te întrebi ce legătură are proiectorul cu tableta, sau invers. Ei bine, în cazul de față, Lenovo Yoga Tablet 2 Pro are și proiector. Bine-bine, dar ce faci cu proiectorul? Păi cam tot ce vrei. Poți să rulezi un film, să încerci să explici un fișier Excel tuturor celor din sala de ședințe, cu jaluzele trase, sau pur și simplu să te dai mare prietenilor.

Nu glumesc, vezi în clipul de mai sus cam tot ce știe să facă. Mi-a plăcut foarte mult stand-ul încorporat. E destul de greu să ții telefonul în mână atunci când lenevești în pat sau pe canapea. Nu mai vorbesc de o tabletă de 13.3 inci. O poți pune pe masă în sufragerie sau în bucătărie când gătești vreo rețetă delicioasă. O poți agăța de un cui în baie sau în depozit, ca să mai arunci un ochi la serialul preferat cât timp rezolvi și alte treburi. Hai, serios, suntem oameni, dacă mai strâmbați din nas și la vârsta asta, stai să vedeți când aveți copii.

Știu, e mare, însă dimensiunea are avantajele ei. În primul rând e loc de o baterie mai mare, lucru la care s-a gândit și producătorul. În al doilea rând, poate înlocui mai ușor un laptop. Știm cât de bine e să ai un monitor rezonabil de mare pe masă, mai ales când te uiți la un film. La acest capitol, cu cât mai mare cu atât mai bine.

Există și dezavantaje desigur, greutatea de aproape un kilogram fiind doar unul din ele. Nu mă văd plimbând-o în fiecare zi cu mine. E mai mult un dispozitiv multimedia pentru acasă, eventual pentru vacanță dacă plănuiești să stai doar în camera de hotel.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *