VIDEO – La pas în Promenada, la vânătoare de gadget-uri #backtooffice

Anul acesta nu am avut nici o problemă cu campania #backtoschool. Nici anul trecut. Dacă mă gândesc mai bine, singura perioadă când a fost stresant pentru mine acest subiect era pe vremea când lucram în magazin. Aveam de făcut zeci de oferte și de configurat computere noi și scumpe, special pentru părinții ai căror odrasle începeau școala.

Cei care au copii au ridicat privirea la vederea unui banner cu oferte la creioane colorate, plastilină, și alte accesorii absolut necesare. Dar cu tine cum rămâne? Eu zic că meriți și tu un #backtowork sau #backtooffice. Uite mai jos o listă de gadget-uri care îți vor face cu siguranță munca ceva mai ușoară. Poți găsi toate „jucăriile” enumerate în clip, în cadrul magazinelor Altex, Flanco și iCentre din Mall Promenada. Bine, și în altă parte, acolo le-am găsit eu.

Ca să clarificăm puțin lucrurile, un gadget pentru mine este un dispozitiv adiacent unui smartphone, tabletă sau laptop. Este un element care îți ușurează lucrul cu acel dispozitiv însă nu este necesar pentru funcționarea lui. Aici fac excepție bateriile externe, fără de care un smartphone nu ar mai funcționa după ora 18:00. Asta dacă ești un jucător înfocat de Candy Crush sau te uiți la seriale tot timpul.

2 Comments

 1. Andreica Dragos
  22/12/2015
  Reply

  Buna ziua! Numele meu este Dragos Andreica si azi, 22.12.2015, v-am descoperit la PRO TV in cadrul emisiunii I Like It. M-ati convins ca sunteti omul care ma poate ajuta! Stiu ca nu in aceasta rubrica ar trebui sa postez solicitarea mea dar sincer chiar nu stiu unde pe blogul dumneavoastra as putea sa o postez! Caut un telefon dual sim full active (DSFA) , cu posibilitatea de a alege simul pentru date mobile si cu 4G pe ambele simuri. Ma mai intereseaza ca atunci cand vreau sa dezactivez un sim sa nu apara pe ecran un icon care sa confirme ca exista un sim dezactivat. Am gasit un Samsung Grand Neo 9060 care acopera cerintele mele dar nu are 4G. Multumesc anticipat pentru ajutor si va doresc sarbatori fericite !

  • Super Admin
   25/01/2016
   Reply

   Te salut și îmi cer iertare pentru întârzierea cu care îți răspund, nu am văzut comentariul mai devreme. Legat de cerința ta, nu prea se fabrică telefoane cu dual-SIM cu ambele slot-uri 4G. Ține de costuri în principal dar și de procesorul de semnal. Un DSFA ar fi Asus Zenfone 2, ZE551ML, însă la fel ca toate celelalte, are un singur SIM 4G. Al doilea e gândit pentru voce, 2G. Din câte știu, nu îți apare pe ecran nici o iconiță pentru că poți selecta să dezactivezi complet al doilea slot dacă nu îl folosești.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *