REVIEW – LG G4 – Primele Impresii. Performant și elegant, dar oare este suficient?

LG ne-a ținut puțin în suspans anul acesta, fiind ultimul producător care și-a prezentat vârful de gamă. Am avut însă pentru ce aștepta. Are o cameră foto ce concurează pentru titlul de cea mai bună cameră de pe un smartphone. Spun concurează, pentru că am avut pe mână un terminal în variantă demo și nu unul final. Vom vedea dacă se ridică la înălțimea așteptărilor în review-ul complet.

Mai mult, parcă special pentru cei care nu erau mulțumiți de carcasa ba metalică, ba din sticlă ori din plastic (a se citi policarbonat) a vârfurilor de gamă lansate în ultimul timp, LG vine cu o carcasă acoperită cu piele naturală, într-o varietate de culori ale căror nume nici eu nu le știu.

E frumos, e ușor de ținut în mână în ciuda ecranului destul de mare și e o plăcere să îi privești display-ul. E chiar și foarte rapid, și în teorie ar trebui să se încălzească mai puțin. Are baterie detașabilă, un aspect ignorat de ceilalți producători în 2015. Este însă util? Eu nu am mai umblat cu două baterii în buzunar de la Nokia E50, și atunci pentru că am primit-o pe a doua cu telefonul.

Acestea sunt primele impresii despre LG G4. As staționat puțin la mine, însă a fost suficient cât să îmi lase o impresie plăcută. Dacă ai orice fel de întrebare nu ezita să folosești secțiunea de comentarii. Dacă vrei să testez sau să fiu mai atent la anumite aspecte ale acestui telefon, lasă-mi o sugestie mai jos. Voi ține cont de ea atunci când fac review-ul final.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *